Item 18 of 25

Psalm 122 - reproduction on art poster

€ 20,00

Explanation:

On the right side of the canvas the names of the tribes of Israel are written. 

Psalm 122

I was glad when they said to me: "Let us go to the house of the Lord". 

And now here we are, standing inside you gates O Jerusalem. 

Jerusalem is a well-built city; it seamless walls cannot be breached. 

All the tribes of Israel - thé Lord's people - make their pilgrimage here.

Specification Description
Reproductie op andere ondergrond Het is ook mogelijk om een reproductie te ontvangen op HOUT, ALUMINIUM, WANDKLEED, SCHOOLPLAAT, FOREX, GLAS, KARTON, PLEXIGLAS of INGELIJST, afhankelijk van de gewenste maat. Vraag naar de mogelijkheden: info@christarosier.nl.
reproduction on canvas Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. De kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
NB:
Bij alle genoemde maten valt van de onderzijde van het schilderij op de kunstposter een klein strookje weg, maar omdat het om een donker stukje gaat, zal dat in het eindresultaat niet bijzonder opvallen.
reproduction on art poster Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
reproduction on postcard This painting is available as a postcard. On the front is a picture of the painted psalm, on the back a bible text from this psalm (Dutch language only).
The following psalms are available on postcard:
psalm 1, 11, 18, 22, 23, 30, 40, 42, 62, 70, 84, 91, 121, 126B, 127, 129, 134, 139, 144, 147.
Shipping costs abroad on request: please mail to: info@christarosier.nl
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore