Item 16 of 25

Psalm 119 - reproduction on art poster

€ 20,00

Explanation:

Wearing a prayer shawl (tallit), David is reading the Tora. 

In the backround are the tablets of stone, portrayed as a window with the verse “your word is a lamp to my feet” in Hebrew text.

In front of the stone tables there is a menorah, shown as a blossoming almond twig.

This symbolizes the promise that Gods’ Word brings life.

Psalm 119

Your word is a lamp to guide my feet and a light for my path.

I have suffered much , o Lord; restore my life again as you promised.

Lord, accept my offering of praise, and teach me your regulations.

Specification Description
Reproductie op andere ondergrond Het is ook mogelijk om een reproductie te ontvangen op HOUT, ALUMINIUM, WANDKLEED, SCHOOLPLAAT, FOREX, GLAS, KARTON, PLEXIGLAS of INGELIJST, afhankelijk van de gewenste maat. Vraag naar de mogelijkheden: info@christarosier.nl.
reproduction on canvas Van dit schilderij is een reproductie op canvas verkrijgbaar. De afbeelding wordt geprint op hoogwaardig canvasdoek van 2 cm dikte en opgespannen op een houten frame als een echt schilderij. De reproducties zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden.
De afbeelding wordt aan de randen iets opgerekt, zodat de afbeelding doorloopt op de zijkanten van het doek. Daardoor is een lijst in principe niet nodig. Een ophangsysteem wordt gratis meegeleverd zodat het doek direct kan worden opgehangen.
reproduction on art poster Van dit schilderij is een reproductie op kunstposter verkrijgbaar. Foto afdruk in glanzende kleuren, 200 jaar lichtecht. Fineart druk op sterk 250 g/m² premium papier. Dwz: de kleinste details worden scherp en helder weergegeven. Een poster komt het mooiste tot zijn recht in een lijst met eventueel passe-partout.
reproduction on postcard This painting is available as a postcard. On the front is a picture of the painted psalm, on the back a bible text from this psalm (Dutch language only).
The following psalms are available on postcard:
psalm 1, 11, 18, 22, 23, 30, 40, 42, 62, 70, 84, 91, 121, 126B, 127, 129, 134, 139, 144, 147.
Shipping costs abroad on request: please mail to: info@christarosier.nl
© 2018 - 2024 christarosier | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore